KAI 2009.05.01. 13:40

Breuss masszázs

A különféle gerincproblémák esetében, amikor a porckorongok rugalmassága csökken, akkor a masszázs során alkalmazott speciális olajnak (Johanniskrautöl), és a masszázs technikájának köszönhetően ismét rugalmasabbakká, "puhábbá" válnak. Fájdalmak, vagy oszteoporózis esetén a masszázst nagyon lágyan kell végezni. Nem szabad, hogy a páciens fájdalmat érezzen a Breuss masszázs közben.
Nagyon erős fájdalmak esetében, vagy nagyon spasztikus (feszes) hátizomzat esetén pl. igen jól alkalmazható a Breuss masszázs a Dorn terápiával kombinálva. A gyakorlatban gyakran alkalmazzák a Dorn terápia után a Breuss masszázst(esetleg többször is), mely masszázs egyben finom, kellemes fogásokkal "nyújtja" a gerincet.
A Breuss masszázzsal az ember szintén félelmeket és mély blokádokat tud megoldani a szellemi területen is. A Breuss masszázs egy érzékeny, nagyon életerős hátmasszázs mely képes, a szellemi, az életerő és a testi blokádok helyreállítására.

A bejegyzés trackback címe:

https://dornterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr481097294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása