KAI 2009.04.08. 16:38

Dorn terápia előnyei

Rövid kezelési idő

A Dorn terápia kb. egy órás kezelés is lehet. Ennek ellenére elmondható, hogy első kezelés során már garantált a siker. Később kb 3-4 kezelés és az korábbi kellemetlenségek, panaszok jelentősen csökkenek, vagy teljesen megszűnnek. Ez attól függ mi az alapbetegség, és milyen mértékű a funkcionális és esetleg az ebből adódó szervi elváltozás mértéke, valamit az is szerepet játszik, hogy a páciens a mindennapi életben önállóan végzi e az általunk adott gyakorlatokat vagy sem.
Ésszerű és következetes
A dorn terápia relatív olcsó. Gyógyszer nélkül alkalmazható, bármikor végrehajtható, bármilyen helyen, ahol asztal van. Gyors javulás az állapotban a kezelés után már érezhető. Esetleg a páciensnek kevesebb fájdalomcsillapító és egyéb gyógyszerekre van szüksége.
Veszélytelen
A dorn terápia egy természetes mozgás eljáráson alapszik. Megközelítőleg szinte majdnem minden páciensnél alkalmazható, néha módosított formában ugyan. Alig vannak kontraindikációi a kezelésnek.
Közvetlen kapcsolatot tesz lehetővé a pácienssel
Sok páciens szereti a közvetlen manuális kapcsolatot a kezelés során. Sok esetben már az érintéssel is sikereket érünk el.

 

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://dornterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr951054159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása